Goed verzekerd in 2019 voor fysiotherapie?

Het einde van het jaar komt snel dichtbij. Het is dan ook weer mogelijk om een andere zorgverzekering af te sluiten. De huidige zorgverzekering kan tot 31 december opgezegd worden. Het afsluiten van een nieuwe aanvullende verzekering kan tot 31 januari 2019.  Er zijn veel verschillende aanbieders van zorgverzekeraars en om u te helpen bij een keuze, zetten wij graag de beste opties voor het verzekeren van fysiotherapie voor u op een rij. Daarnaast leest u hieronder een aantal tips waar op te letten bij het kiezen van een zorgverzekeraar.

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden behandelingen fysiotherapie. Wij declareren direct bij uw verzekeraar (tenzij u een restitutiepolis heeft), dus indien u voldoende verzekerd bent, gaat de afrekening direct via uw zorgverzekeraar. Indien een verzekeraar spreekt van 100% vergoeding, dan betekent dit dat een behandeling volledig vergoed wordt. Daarnaast wordt er vaak een maximaal aantal behandelingen vermeld.

Een aantal verzekeraars passen een selectieprocedure toe op de uitgebreide pakketten. U moet dan vragen over uw gezondheid of “te verwachten gezondheid” beantwoorden, waarna zij beoordelen of u geaccepteerd wordt voor het betreffende pakket. Bij een aantal grotere verzekeraars heeft u vaak de keuze uit twee of drie basisverzekeringen. Bij de goedkoopste variant is het belangrijk om op te letten of de ziekenhuizen en zorgverleners in de buurt wel een overeenkomst hebben met deze verzekeraar.

De prijzen kunnen in individuele gevallen ook afwijken. Er is bij onderstaande prijzen geen rekening gehouden met collectieve kortingen. Bij enkele verzekeraars is de prijs van de basisverzekering ook afhankelijk van leeftijd.

In de overzichten hieronder hebben wij de best mogelijke zorgverzekering voor fysiotherapie voor u geselecteerd. Heeft u na aanleiding van deze informatie vragen of wilt u hulp in uw keuze voor geschikte zorgverzekeraar? Neem dan contact met ons op.

av-2019-9-of-meerav-2019-12-of-meerav-2019-18-of-meerav-2019-25-of-meerav-2019-35-of-meer