Inloopspreekuur op maandag en dinsdag van 19-20 uur!

Dinsdag 24 en 31 december geen inloopspreekuur.

Goed verzekerd in 2020 voor fysiotherapie?

  • Tot 31 december kunnen zorgverzekeringen opgezegd worden.
  • Tot 31 januari 2020 kun je een nieuwe aanvullende verzekering afsluiten.
  • Wij declareren direct bij de verzekeraar.
  • Let op: Steeds meer ziekenhuizen sluiten enkele verzekeraars uit.
  • Pas op met pakketten met selectieprocedures (gezondheidscheck).
  • Bij ons kun je met alle verzekeraars terecht in 2020.

Indien een verzekeraar spreekt van 100% vergoeding, dan betekent dit dat een behandeling volledig vergoed wordt. Daarnaast wordt er vaak een maximaal aantal behandelingen of maximaal totaal bedrag vermeld.

Een aantal verzekeraars passen een selectieprocedure toe op de uitgebreide pakketten. U moet dan vragen over uw gezondheid of “te verwachten gezondheid” beantwoorden, waarna zij beoordelen of u geaccepteerd wordt voor het betreffende pakket. Bij een aantal grotere verzekeraars heeft u vaak de keuze uit twee of drie basisverzekeringen. Bij enkele verzekeraars is het belangrijk om op te letten of de ziekenhuizen en zorgverleners in de buurt wel een overeenkomst hebben met deze verzekeraar.

De prijzen kunnen in individuele gevallen ook afwijken. Er is bij bovenstaande prijzen geen rekening gehouden met collectieve kortingen. Bij enkele verzekeraars is de prijs van de basisverzekering ook afhankelijk van leeftijd.

In de overzichten hierboven hebben wij de best mogelijke zorgverzekering voor fysiotherapie voor u geselecteerd. Heeft u na aanleiding van deze informatie vragen of wilt u hulp in uw keuze voor geschikte zorgverzekeraar? Neem dan contact met ons op.