fysiotherapeut – bekkenfysiotherapeut – kinderbekkenfysiotherapeut

Bij bekkenproblematiek, zoals bekkeninstabiliteit, maar ook urine-incontinentie en klachten van de bekkenbodemspieren na gynaecologische of prostaat-operaties, pijnklachten in het genitale gebied en pijnklachten bij seksualiteit kunt u terecht bij Merel Stokman. Zij heeft met haar master-opleiding bekkenfysiotherapie veel bagage om u te helpen bij uw bekken- en bekkenbodemklachten. Zij is bevoegd en kan hierbij ook gebruik maken van inwendige onderzoeks- en behandeltechnieken. Merel werkt nu ook bij de SOMT als docent van de Masteropleiding Bekkenfysiotherapie.

Vanuit haar achtergrond als bekkenfysiotherapeut geeft Merel ook ZwangerFit voor de begeleiding van vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

Bekken en lage rug kunnen veel met elkaar te maken hebben. Merel werkt daarom veel samen met het team manueel therapeuten. Verder kunt u ook goed terecht bij Merel met bijvoorbeeld een tennisarm. Met haar opleiding Mulligan kan zij u snel van deze klachten afhelpen.

Merel neemt samen met Ellen ook deel aan het RugNetwerk Twente voor o.a. de nabehandeling van hernia of andere wervelkolomoperaties. In dit netwerk vindt er opleiding, overleg en afstemming plaats met de neurochirurgen en ziekenhuis-fysiotherapie.

Belangrijkste specialisatie-opleidingen:

  • Master-opleiding Bekkenfysiotherapie 2010-2013
  • Kinderbekkenfysiotherapie 2014-2015

Verdere scholing:

  • Mulligan
  • Scholing RugNetwerk Twente

Merel werkt op de Landbouwstraat.