fysiotherapeut – manueel therapeut

Ellen Baten houdt zich met een breed scala aan klachten bezig. Met haar master-opleiding Manuele therapie kunt u onder andere goed bij haar terecht met nek- en rugklachten. Daarnaast komt zij, vanuit bijvoorbeeld het RugNetwerk Twente en Achterhoek en haar opleiding Thuiszorgfysiotherapie, zonodig bij u thuis voor behandeling na bijvoorbeeld een operatie.

Ellen neemt samen met Merel deel aan het RugNetwerk Twente voor o.a. de nabehandeling van hernia of andere wervelkolomoperaties. In dit netwerk vindt er opleiding, overleg en afstemming plaats met de neurochirurgen en ziekenhuis-fysiotherapie. Zij is ook het aanspreekpunt en de behandelaar bij uw longproblematiek zoals COPD, vanuit haar deelname aan het Regionale COPD-netwerk. Hierin heeft zij regelmatig overleg met longarts, longverpleegkundigen en ziekenhuis-fysiotherapie. Tot slot heeft Ellen ook de scholing en registratie voor het ClaudicatioNet, het netwerk voor behandeling van “Etalagebenen”.

U kunt op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur altijd vrijblijvend in het inloopuur bij de Landbouwstraat 2 (Health & Performance center Gelderland) terecht voor vragen of screening. Ellen, Verena en Hayko zijn hier dan om uw vragen te beantwoorden.

Belangrijkste specialisatie-opleidingen:

  • Master-opleiding Manuele therapie (SOMT) 2012-2015

Verdere scholing:

  • Scholing en registratie RugNetwerk Twente
  • Scholing en registratie Regionale COPD-netwerk
  • Scholing en registratie ClaudicatioNet
  • Thuiszorgfysiotherapie

Ellen werkt aan de Landbouwstraat, aan de Ludgerstraat en komt indien nodig ook bij u aan huis.